De Camera Online Markt van China

Hoog - kwaliteit, de Beste dienst, Redelijke prijs.

Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis ProductenDraadloze Videomonitor

Monitor van de Levanababyview20 de Draadloze Videobaby

Ik ben online Chatten Nu
Certificaat
China China Camera Online Market certificaten
China China Camera Online Market certificaten
Wij waarderen oprecht de hele tijd en inspanningen tijdens deze jaren door uw producten, voor uw vriendelijke klantenservice te verbeteren.

—— Fabio

De producten die wij zeer goed werken opdracht tot hebben gegeven tot, ik plaatsen=zal= meer orden met dit bedrijf.

—— Mario

Hoogst geadviseerd! het is werkelijk trustworth en betrouwbare verkoper, goede baan! Hoop om zaken op lange termijn te doen!

—— Mac Jordon

Goed hoog bedrijf, - kwaliteitscamera's, goede communicatie vaardigheden!

—— Garry Brian

Monitor van de Levanababyview20 de Draadloze Videobaby

Gedetailleerde productomschrijving

Monitor van de Levanababyview20 de Draadloze Videobaby 0Monitor van de Levanababyview20 de Draadloze Videobaby 1

Monitor van de Levanababyview20 de Draadloze Videobaby 2Monitor van de Levanababyview20 de Draadloze Videobaby 3

Technische Details

 • De digitale video en de geluidssignalen tussen camera en monitor zijn veilig en vrije interferentie
 • De navulbare monitor komt met ENERGIEster gekwalificeerde adapter
 • De nachtvisie staat u toe om uw kind de klok rond te controleren
 • De reservewijze laat u toe om het scherm van de monitor uit te zetten en worden gealarmeerd slechts wanneer uw kind lawaai maakt
 • De camerahulp kalmeert uw kind met wiegeliedjes en een ingebouwd nachtlicht

Er zijn niets belangrijker voor u dan de veiligheid van uw kind. U wilt met hen dag en nacht te weten zijn dat zij op elk moment veilig zijn. Maar met zo veel rond het huis in een gemiddelde dag te doen, weet u dat het niet altijd mogelijk is. BABYVIEW20 is makkelijk te gebruiken video de babymonitor van Levana die verzekert u altijd daar voor uw gehouden van bent. Dit draagbare systeem laat u toe om over uw kind met een handbediende monitor te letten op en worden gealarmeerd wanneer zij een geluid maakt, zelfs wanneer het systeem op reservewijze is. De eigenschap van de nachtvisie staat u toe om uw kind te zien wanneer het donker is, en u kunt troostende wiegeliedjes van de camera direct spelen. BABYVIEW20 is de perfecte oplossing voor elke ouder - nu kunt u gemakkelijk rusten kennend uw kind bent veilig!

Top 5 Redenen te kopen

Reeks het omhoog in Seconden

Schakel enkel de camera en de monitor in en het systeem is klaar te gebruiken. U zult onmiddellijk zien wat de camera op het LCD scherm ziet.

Let op Uw Kind met ClearVu-Technologie

Een digitaal draadloos systeem zorgt ervoor dat u een duidelijk beeld op elk moment van uw baby krijgt. Al video en de audio van uw baby worden gehouden privé en veilig - een digitaal signaal verzekert een veilige verbinding die niet kan worden onderschept. Let overal op uw baby in het huis of de buitenkant (tot 150 voet).

Ruzie-vrije Draagbare Controle

De monitor op batterijen maakt het dragen van het rond gemakkelijk en geschikt. De inbegrepen navulbare lithium-Ionenbatterij geeft u tot 4.5 u van ononderbroken gebruik, die u toestaan om de monitor van ruimte aan ruimte gemakkelijk te bewegen. Een lage batterijindicator laat u weten wanneer de batterij moet aanvulling. Stop enkel de monitor in een muurafzet om de batterij te laden of voor gebruik op lange termijn.

De klok rond Controlerend met Reservewijze

De reservewijze staat u toe om gemakkelijk te rusten, maar onmiddellijk gealarmeerd. Deze eigenschap sluit de het scherm en audio van de monitor af. Het zal slechts terugkeren wanneer uw kind begint om lawaai te schreeuwen of te maken. U zult onmiddellijk op de hoogte gebracht worden op de monitor u wanneer uw kind begint te schreeuwen -- LCD en de audio zullen inschakelen.

De nachtvisie staat u toe om op over Uw Kind allebei dag en nacht te letten!

Zie uw kind bij nacht met ingebouwde nachtvisie. Infrarood LEDs-outputlicht dat is onzichtbaar aan het menselijke oog maar op de monitor kan worden gezien. De nachtvisie zal automatisch wanneer het donker wordt aanzetten en toestaat u om tot 15ft weg te zien. Het zet ook uit in de loop van de dag om energie te besparen.

Meer Eigenschappen

Troost Uw Kind bij Nacht met Wiegeliedjes en een Ingebouwd Nachtlicht

BABYVIEW20 helpt om uw baby aan slaap bij nacht te kalmeren. De camera speelt een selectie van wiegeliedjes die u met de monitor kunt controleren. Met een duw van een knoop kunt u beginnen muziek te spelen, het lied veranderen, of de muziek tegenhouden wanneer uw baby in slaap is. Allen zonder het moeten in de ruimte gaan en haar storen! U kunt uw kind met een ingebouwd nachtlicht ook troosten dat zacht gloeit helpen uw kind in dark kalmeren. U kunt het nachtlicht of weg met de aanraking van een knoop aandoen.

Plaats overal de Camera

Voor uiteindelijke portabiliteit, kan de camera op batterijen zijn (4x inbegrepen niet AMERIKAANSE CLUB VAN AUTOMOBILISTEN -). U kunt de magnetische basis van de camera ook gebruiken om de camera de perfecte mening van uw kind aan te passen.

Hoor Elk Geluid

De camera heeft een ingebouwde microfoon, die u toestaat om alles te horen die in uw controleplaats gebeurt. LEDs op de monitor wijst op het niveau van audio die worden ontdekt, zelfs als het volume wordt afgewezen.

24/7 Klantenondersteuning

Als u hulp op elk ogenblik vereist, Levana-zijn de steunvertegenwoordigers beschikbare 24/7 om eender welke vragen te beantwoorden of u te begeleiden door opstelling. Vraag 1-866-946-7828 om rechtstreeks aan een vertegenwoordiger te spreken.

Volgzame ROHS

BABYVIEW20 is volgzaam met RoHS-normen. RoHS betekent Vermindering van Gevaarlijke stoffen, en is een Europees initiatief dat werd ontwikkeld om het gebruik van gevaarlijke materialen in elektro en elektronisch materiaal te verminderen. Het volgzame embleem van RoHS betekent dat Levana het initiatief heeft genomen om het gebruik van gevaarlijke materialen in de productie van deze babymonitor te verminderen.

Wat in de Doos is

 • Draadloze Monitor
 • Draadloze Camera
 • Navulbare lithium-Ionenbatterij
 • Machtsadapter voor Monitor
 • Machtsadapter voor Camera
 • Magnetische Basis voor Camera
 • Snelle Begingids
 • Instructiehandboek
 • 1 jaargarantie
 • 24 uur Online/Tol - vrije Steun

Contactgegevens
China Camera Online Market
Direct Stuur uw aanvraag naar ons